Mist

Gelukkig wakker geworden op een normaal tijdstip voor de maandagmorgen. Geen telefoontjes van mijn werk gehad vannacht. Een blik uit het raam vanmorgen liet een zeer kleine wereld zien. Voor alle zekerheid Colin maar een beetje tot spoed gemaand omdat ik niet kon voorzien hoe het verkeer zich zou gedragen. Gelukkig had ik hem ruim op tijd op school af kunnen zetten, maar toen begon de tocht verder naar Amsterdam Zuid-Oost. Met wat kruip-door-sluip-door redelijk bijtijds aangekomen. In ieder geval ruim op tijd voor de dagelijkse inbelronde naar aanleiding van stand-by. Even mijn verbazing en ongenoegen geuit over het feit dat ik voor een Windows systeem ben gebeld en ook nog over het feit dat dit probleem door de gompies opgelost had moeten worden. Daarmee was ik weer verlost van een stand-by week. Gelukkig! De nachtrust zal wederkeren… Er was een bus uitgevallen en Colin probeerde mij zo gek te krijgen hem op te halen. En hoewel iedere vezel in mij dat wilde, ben ik sterk geweest en heb het niet gedaan. Daardoor heb ik me wel de rest van de middag rot gevoeld, maar hij zal het toch allemaal zelf moeten gaan doen. Zucht… Na het eten weer een berg spullen naar mijn huis gebracht. Colin welterusten gezegd, want mijn dekbed en kussen gingen ook mee. Vanaf nu slaap ik in mijn eigen huis. Als kip zonder kop diverse klusjes proberen te doen. In etappes zijn in ieder geval mijn bed opgemaakt, mijn surround set aangesloten (op de achter speakers na, daar wil ik eerst de bank voor hebben), koffie gedronken, pc gerepareerd en de televisie in Colin zijn kamer aangesloten. Toen maar naar bed…

MistA9

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.