Rare geluiden

Vanmorgen wakker geworden in een vreemd bed. Mijn eigen bed weliswaar, maar eigenlijk pas vanaf nu. Gisteren onrustig in slaap gevallen. Liggen luisteren naar alle rare geluiden die ik hier hoor en waar ik niet aan gewend ben. De deur van de galerij, het verre geruis van de snelweg. Af en toe een trein die langs komt. In een soort roes opgestaan, spullen gepakt en naar mijn werk gereden. Daar moet ik de handigste route ook nog voor uitzoeken. Na het werk “gewoon” naar mijn oude huis. Er staat nog genoeg dat verhuisd moet worden. Samen gegeten, spullen ingepakt en weer naar mijn eigen huis. Zo veel mogelijk opgeruimd en toen had ik zin om de stad in te gaan. Gewoon omdat het kon. Niet dat het eerder nooit kon, maar het kwam nooit in me op. De smoes voor mezelf was het opzoeken van de bushalte voor Colin. Die moet naar dezelfde plek, alleen de andere kant op, maar stiekem denk ik toch dat het een beetje vluchtgedrag is. Hopelijk slaap ik straks beter dan gisteren.

IMG_20151103_214054

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.