Oppakken

De geplande cursus vandaag en morgen is afgeblazen, omdat de trainer geen stem meer had. Vandaag dus gewoon door met waar ik mee bezig was. Daardoor kon ik ‘s middags toch nog meekijken met een andere sessie. Na het werk even het bestelde dekbed ophalen zodat mijn bed nu echt helemaal klaar is. Toen werd het weer eens tijd om de activiteiten bij Only Friends weer op te pakken. Bij binnenkomst sprong er meteen een duiker op mijn nek. Die wilde meteen weer met met me duiken. Moest ik nog opschieten ook. Mijn neus en oren deden wel pijn, dus na die eerste duik maar in de support rol gegaan. Dat was op zich ook hard nodig. Iemand moest zorgen dat alle cilinders vol bleven en de compressor op druk bleef. Dat is anders maar een tussendoor klusje voor iedereen die toevallig de ruimte in loopt. Het laatste uur werden er nog opnamen gemaakt van een van de duikers. Het ging om een interview en opnamen onder water. Deze keer eens niet met een GoPro, maar een professioneel onderwater video huis. Het opruimen was vandaag ook makkelijk. Alles kon blijven staan, omdat ze overmorgen spullen gaan verdelen voor de komende vakantie naar Egypte. Dus ik kon vrij snel naar huis gaan. Bed opgemaakt met het tweede dekbed dus dat ziet er nu ook af uit. Nog ontdekt dat Ik mijn surround set met mijn telefoon kan bedienen. Kan er weer een afstandsbediening weg… Of toch maar niet. Lekker nog zitten spelen met Laptop en smartphone in combinatie met de surround set. Spotify heen en weer gestuurd (het geluid dan). Leuk speelgoed. Als toetje kwam Annet logeren. Die moest morgen in Amsterdam zijn, dus dit was meteen een flink stuk in de goede richting.

BedKlaar

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.