Colin

Vanmorgen dus voor het eerst in mijn eigen huis wakker geworden naast mijn vriendin. Pfff, wat is er veel om aan te moeten wennen. Snel naar mijn werk om de routine van de dag weer op te pakken. Annet kon nog even blijven liggen want die hoefde pas om een uur of negen in Slotervaart te zijn, vlak bij dus eigenlijk. Op mijn werk me maar begraven in een serie geestdodende standaard installaties, die achteraf toch niet zo standaard blijken te zijn. Tijdens het kickstarten, komen er opeens diverse mailtje met extra vereisten voor de machines. Ook waren de configuarties niet allemaal even correct. Alles gewoon bij de change manager gedropt. Die was voor de verandering een keer blij, want hij was juist bezig de processen te stroomlijnen. Aan het eind van de dag stonden er zes servers klaar. Ten minste klaar volgens de aanvraag. De “Oh ja, dat moet ook nog even” acties zijn niet uitgevoerd in een poging de mensen op te voeden. Straks mogen de gompies de machine gaat kickstarten en die missen de ervaring om de machines te maken zoals ze bedoeld zijn in plaats van hoe ze, op dit moment, aangevraagd zijn. Na het werk nog even langs “HB#27 – Haarlemmermeerse Boerderijen – BONUS“, maar er waren te veel dreuzels aanwezig om relaxed te gaan zoeken. Volgens mij vermoedden ze iets, want ze bleven eigenlijk een beetje hangen om te zien wat ik aan het doen was Daar had ik geen zin in, dus maar snel onverrichterxake weer weggegaan. Andere keer beter. Wel deze maand, want de HB serie gaat het archief in. Colin was uit school netjes naar oma gegaan en daar hebben we samen gegeten. Hij tosti in nasi. Toen naar boven om de schoolspullen en kleding voor Colin te halen en voor mij nog een koffer spullen voor mijn eigen huis. Terwijl we bezig waren, kwam Monique al thuis. Die had het niet zo lekker gehad op haar werk en was naar huis gegaan zodra de mogelijkheid zich voordeed. Dus Colin kon haar nog even gedag zeggen, waarna we naar mijn huis gegaan zijn. Vanavond logeert Colin bij mij. Ook weer een wen-momentje. Voor mij dan, want Colin doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De selectie knuffels die mee mochten liggen al in bed. Volgens Colin willen die nooit meer weg 🙂 Ben ik ten minste nooit helemaal alleen 🙂

_DSC4057

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.