Holten

Op een klein incidentje met de wekkerradio van Colin na, hebben we samen een heerlijke rustige nacht gehad. Opeens begon dat ding te piepen, zonder dat we konden achterhalen waarom. Waarschijnlijk een keer een aftel functie ingeschakeld of zo. Maar het verwijderen van de stekker deed wonderen en verder is de nacht ongestoord verlopen. We konden uitslapen, want Colin hoefde pas om tien voor half elf op school te zijn. Met weemoed denk ik terug aan mijn schooltijd. Nu wel ja, toen wat minder 🙂 De was/droog combinatie doet zijn werk ook goed. De nieuwe handdoeken zijn gewassen en gedroogd en droge vanaf nu misschien wel gewoon af. De boel kwam gewoon kast-droog uit de droger. Met Colin naar mijn moeder gegaan voor het vrijdag ontbijt. Normaal ga ik alleen, maar nu ging Colin gewoon mee. Na het ontbijt heb ik Colin bij school afgezet. Ik ging naar Hillegom, dus ik kwam onderhand langs school. In Hillegom de spullen verder ingepakt en op weg gegaan naar Holten voor een weekendje relaxen in een huisje in “De Holterweide”. Daar aangekomen bleek het een verrassend leuk huisje te zijn. Dat kwam misschien ook omdat het prive door de eigenaren ook gebruikt wordt en het dus redelijk compleet is ingericht. Na de spullen in het huisje gebracht te hebben zijn we meteen maar op pad gegaan. In Nijverdal kijken bij en webcam cache 🙂 De “NijverdalCam” was snel gespot en het maken van de afbeelding ging ook simpel. Ook al omdat ik de link van te voren op het hoofdscherm had gesleept. Bij de ijs winkel nog een ijsje gescoord en weer op pad. Er lagen nog wat caches meer in het natuurgebied hier, waar me op af gegaan zijn. De eerste ging al mis. Uit de logs bleek ook al dat die recent al vaak niet meer gevonden was. De volgende had wel finds, dus op naar “NijverZoo #2“. Die was redelijk snel gevonden. De overige nijverzoo’s hadden de zlefde log historie als de eerste, dus hebben we mar gelaten wat ze waren. Er was nog wel een andere cache in de buur, maar daar zat een man nogal langdurig te zitten zonder enige aanstalten te maken op te hoepelen. Wel wat voorzichtig in de rondte gekeken, maar ik vermoed dat hij er bovenop zat, dus die hebben we ook maar gelaten voor wat hij was. Op naar het huisje. Onderweg nog langs een locatie van een cache gekomen, die we toch ook mee *moesten* nemen. In eerste instantie onvindbaar, tot ik in de buurt van een verdacht steentje bleef zoeken en hij toch te voorschijn kwam. Dat was “Wereldtijdpad 7“. En toen echt naar het huisje.

WebcanNijverdal

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.