Diepe zucht

Onderweg naar mijn werk, Timo nog even bij het station gedropt. Hij had toch meer spullen mee dan hij eerst gedacht had. Toen fijn begonnen met een netco dienst. Eerst nagevraagd wat tegenwoordig de bedoeling is nu onze Indische vrienden er niet meer tussen zitten. Kwam er op neer dat wij nu voorlopig de eerste lijn ook oppakken tot de gompies dat kunnen. In de praktijk bleek dat best wel rustgevend te zijn. Lekker relaxed de bak met incidenten induiken en ze een voor een aanpakken. Niets iets als carrière maar een weekje zo is goed te doen. Aansluitend naar mams. Lekker broodje shoarma halen, want Amon is tegenwoordig iedere dag geopend, zoals in de folder staat… Behalve dan maandag zoals aan de deur hangt 🙁 Nu maar eens een andere shoarma zaak zoeken. Toen naar huis. De huishoud spullen van de action hun plek gegeven en verder gerommeld. Pakje bij de buren opgehaald. Verwachtte niet echt iets, maar het bleken de Revell onderdeeltjes voor de U-47 te zijn. Zonder terugkoppeling, gewoon opgestuurd.

TomTomFilesA9A10

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.