Plankje

Een dag als anderen. Opstaan, werken en weer weg gaan. Op de terugweg nog een mystery cache opgepikt die al een poos opgelost op de plank lag. “M&E25” was een ingegraven munitiekist langs de beneluxbaan. Twee travel bugs achter gelaten. Thusi kwam ik er achter dat ik er ene nog niet eens opgepikt had, omdat die nog niet in de cache gelogd was waar ik hem gevonden had. Nu kan ik hem niet netjes droppen. Dit aangegeven op de cache pagina, maar ik ga van de week toch nog even snel kijken of ik dat recht kan brijen. Kan ik meteen het koetje achter laten wat ik ook nog had. Toen bij de Praxis verf, kwast en twee planksteunen gehaald voor de plank die aan Colin zijn hoofdeinde moet komen. Een kant vast nonchalant geverfd. Het bed frame zit ook niet strak in de kak, maar een beetje water-wash. De plank krijgt een beetje hetzelfde uiterlijk. Scheelt weer. Slecht schilderen gaat me een stuk beter af dan netjes 🙂 Verder de schoolfoto’s afgedrukt en in setjes geknipt voor de diverse liefhebbers. Oma’s en mama. Straks nog even kijken of ik met de onderburen iets af kan spreken over het aanleggen van glasvezel in mijn hut en dan op naar Annet.

PlankWitColin

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.