Zeikerd

Wakker geworden in Hillegom en bijtijds op weg naar mijn werk. Tot mijn vreugde stond er vanmorgen eens geen file. Na het werk even in de buurt een cache meepikken om een nuldag weg te werken. “Tayouken Piss” zag er leuk uit op papier, maar ik had nooit gedacht tegen een serie pissende beelden aan te kijken. Maar onder het viaduct, in het water, stond een groep levensgrote personen, manneke pis na te spelen. Allemaal met de beeltenis van Pascale Marthine Tayou, de kunstenaar die ze hier bedacht had. Aansluitend een gezonde maaltijd bij de Burger King gehaald. Dat was al weer ene tijd geleden, dus ik vond dat het wel kon. Toen nog wat snoep gehaald voor Sint Maarten. Beter mee verlegen dan om verlegen en toen naar de Thomsonstraat om even te overleggen over wat Colin nu wel en niet met zijn geld mag doen en hem op te halen voor zijn verblijf mij mij. Hij zit nu lekker aan zijn huiswerk en mag morgen hier vandaan met de bus naar school. Ondertussen nog met de onderbuurvrouw afgesproken wanneer de techneuten in haar meterkast de glasvezelkabel naar mijn meterkast door zouden kunnen trekken, dus daar kan ik ook over gaan bellen.

TayoukenPiss

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.