Bushalte

Vanmorgen Colin uit bed proberen te motiveren. Was nog een uitdaging, want hij ligt erg lekker geloof ik. Maar hij ging toch uiteindelijk douchen, aankleden en zijn tas inpakken. Het eten en drinken moest nog even gepusht worden, maar toch op tijd konden we het pand verlaten. Omdat ik toch ook meteen de zelfde kant opging, ben ik met hem naar de bushalte gereden. Voor de gezelligheid, samen op de bus gewacht en hem uitgezwaaid. Zal ook wel gaan wennen. Om vandaag een cache te hebben, viel “Paaltje 8.0” in de prijzen. Normaal gesproken zou ik me wezenloos gezocht hebben naar deze, maar op de een of andere manier had ik hem direct gezien. Te pakken krijgen was nog een uitdaging, maar gelukkig had ik een dikke stift in mijn tas, die ik kon gebruiken om de cache naar buiten te drukken. Vandaag door de laatste netco dag heen geworsteld. Gelukkig wat meer uitdagende problemen vandaag. Na het werk nog “even” naar Nikon in Beverwijk om de gerepareerde body op te halen. Blijken ze de hele afrit na de Velsertunnel omgegooid te hebben. Dus via een omweg toch op mijn bestemming aangekomen en de body opgehaald. Terug maar via de Wijkertunnel gereden. Bij mijn moeder lekker lasagne gegeten en met Colin naar mijn huis gegaan. Daar ging hij lekker aan zijn huiswerk beginnen. Vervolgens ging hij weer druk in de weer met “Monkey City”, waar ik dan vaak moet aanzien hoe hij weer iets voor elkaar heeft gekregen en van mij verwacht het te begrijpen 🙂 Beetje jammer 🙂

MonkeyCity

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.