Shoppen

Lekker wakker worden met het nieuws van de aanslagen in Parijs. Ik gisteren op het nieuws nog dat ze de grenscontroles gingen verscherpen on verband met een top overleg. Dat was dus al mosterd na de maaltijd. Eerst maar eens afwachten wie dit gedaan wil hebben. Terug naar de orde van de dag. In Haarlem wezen shoppen voor Colin. Zijn kleding kast moet een beetje voller. Geslaagd voor ondergoed, spijkerbroeken, een vest en nog meer. Verder nog een dekentje voor op de bank en een tafeltje voor bij de bank. Het kleedje moet maar een volgende keer. Het was tijd om naar huis te gaan en voor het eten te gaan zorgen. Ik zou roti gaan maken. Ik moet zeggen, het gaat steeds beter. Toch nog de tomatenprut vergeten, maar verder was het goed te eten.

KledingColin

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.