Bieb

Vanmorgen bleek sinterklaas langs geweest te zijn. Voor Colin had hij een tijger knuffel in zijn schoen achter gelaten. Verder vonden we schoenen met chocolade. Gisteren bleek Colin nog een boek uit de bibliotheek te moeten hebben. Daar kwam hij dusdanig laat mee dat die allemaal al dicht waren. In Haarlem een bibliotheek gevonden die vandaag open was. Op leesplein gezocht naar boeken die in aanmerking zouden kunnen komen. ‘s middags naar Haarlem op zoek naar die titels. Ze waren allemaal beschikbaar, dus hij kon kiezen. Het werd “zwarte sneeuw” van Simone van der Vlught. Maar toen bleek, waar ik al bang voor was, dat zijn bibliotheek kaart alleen geldig was in de Haarlemmermeer en ondanks de naam, ligt Haarlem daar niet in. Maar dat was Geen probleem, want hij kon meteen gratis lid worden. Dus om een lang verhaal kort te maken, heeft hij een boek voor school en daarmee al zijn huiswerk voor morgen af. Na de bieb nog een cache gezocht in de buurt. De eerste was onvindbaar, maar nummer twee liet zich vinden. “missive aan Jacob van Campen” zorgde voor het wegwerken van een nuldag. Voor het eten nog een stukje gelopen in de buurt. Een leuk dijkje langs het kanaal. Uiteraard op weg naar een cache die daar zou liggen, maar na lang zoeken hebben we het maar opgegeven. Hij was ook al een paar keer niet gevonden, dus misschien is hij gewoon pleite. Op de terugweg weil een mooi plaatje kunnen maken.

DeZilk

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.