Stelling

Neeee, niet die van Amsterdam. Die wandelen we een andere keer verder. Nee, de stelling rekken zijn vandaag geleverd. Dus ik kan nu in de hobby kamer en de berging gaan zorgen voor een beetje gestructureerde opberg ruimte. Eerst vanmorgen Colin naar school gebracht vanuit Hillegom. Toen doorgereden naar huis. Er bleek nog een pakje ook onderweg te zijn. Dat zullen de ontbrekende stripboeken wel zijn. Vandaag een nieuwe poging in de ochtend volgens post.nl. De stellingen kwamen tegen enen, maar toen was post.nl nog niet langs geweest. De site gaf wel een excuus voor de vertraging en dat het pakje zo snel mogelijk gebracht zou worden. Uhuhhh… We wachten af. Ik zal wel moeten hè. Gelukkig genoeg werk te doen, want dankzij internet en VPN, kan ik gewoon mijn werk doen alsof in aan de Paalbergweg zit. Hoewel… Op de een of andere manier, werkt toch niet alles zoals ik zou verwachten, maar dat zijn details. Ook nog een afspraak gemaakt met de koper van het oude Fazer blok. Die komt het woensdag tegen elf uur ophalen. Zijn we dat ook kwijt. Ruimt weer een beetje op. De stripboeken waren binnen gekomen. De werkdag zat er op, dus ik kon nog even een Haarlemmermeerse boerderij meepikken om een nuldag weg te werken. Dus op naar “HB#09 – Pax / De Witte Boerderij“. Tot mijn vreugde was die boerderij er nog. Is toch wel leuker dan een braakliggend terrein van Schiphol of zo. Qua tijd en locatie leek het er op dat Colin mazzel had. Ik was bij school, vlak voordat hij uit kwam en hij wilde wel graag een lift. Dus deze goedzak heeft hem maar meegenomen in plaats van stiekem gewoon naar huis te rijden. Toen wilde hij nog even langs de Toys XL om zelf vast te stellen wat de Skylanders SuperChargers kostten. Hij kon het zich niet voorstellen dat ze inderdaad zo duur waren als ik gevonden had op internet. Maar ter plekke moest hij toch accepteren dat het zo was. Hij herstelde snel en wilde het wel voor SinteKerstEnNieuw hebben dan. En dan wel als vervroegd cadeau. Helaas werkt het niet zo. Hij zal dus gewoon af moeten wachten of en wanneer. Toen eindelijk naar oma. Na de patatjes hem naar boven gebracht en op naar huis. Lekker bank hangen.

Lambiek

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.