Rustige dag

Tja, wat kan ik zeggen over vandaag… Op zich niet echt veel. Weinig echt spannends gebeurd. Een nuldag weggecachd met “HB#17 – Graan voor Visch“. Wat spullen gehaald bij de bouwmarkt. Wel fijn was het bezoek van Annet. Die is na haar werk gekomen, heeft meegegeten en blijft slapen. Na het eten nog wel druk bezig geweest met het in elkaar zetten van een stellingkast in mijn hobby kamer. Daarna die vol geprakt met de los door het huis slingerende spullen en het kamertje zag er meteen een stuk opgeruimder uit. Ook het halletje begint op een halletje te lijken en niet de dependance van de berging. Er is nog veel te doen, maar met kleine stapjes gaan we toch de goede kant op. Volgende stap is het monteren van de rekken in de berging, dan kunnen de spullen echt weggeborgen worden.

Stellingkasten

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.