Da’s pech, blok weg…

Ondanks de storm die rond de flat raasde, lekker geslapen. Op drie hoog aan de rand van het dorp, merk je best wel veel van het weer. Dat vind ik overigens niet erg, want niets is lekkerder dan in je bed liggen luisteren naar de wind en de regen buiten. Op weg viel het allemaal al weer erg mee. Het verkeer is er kennelijk aan gewend inmiddels. Of ik had gewoon mazzel. Vanmorgen werd het oude motorblok van de Fazer opgehaald. We hadden het niet meer nodig voor eventuele reserve onderdelen en we konden het verkopen aan een knutselaar. Ik had het via marktplaats aangeboden als knutselblok. Lopend, maar rammelend. En er was iemand die interesse had. Niet helemaal het bedrag wat ik in gedachten had, maar weg is maar weg… Na mijn werk nog even de straat overgestoken naar het AMC, waar Janneke ligt. Haar nier doet het gelukkig, maar nu heeft ze iets anders en voorlopig kunnen de artsen niets vinden. Erg frustrerend. Daarna naar Only Friends. Werd eerst onthaald met een welgemeend “pannenkoek” omdat ik te laat was om met hem te duiken. Uitgelegd dat ik even naar het ziekenhuis was geweest en toen was het goed. Toen weer gedoken met vriend Simon. Lekker toypedo’s heen en weer gegooid. Daarna waren er zo veel vrijwilligers aanwezig dat ik Ton maar ben gaan helpen aan de oppervlakte. Iemand moet de flessen vol houden he.

YamahaFazerOudeBlok

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.