Tafeltje

Vanmorgen iets te gehaast op pad gegaan en mijn telefoon weer laten liggen. Gaat een gewoonte worden. Gelukkig “hing” hij nog wel aan internet, dus ik kon in ieder geval whatsappen via chrome. Het was wel weer lekker rustig op mijn werk. Er zullen best wat gemiste oproepen op staan, want er was weer genoeg loos. In ieder geval heb ik me maar voor het werkoverleg in Apeldoorn afgemeld. Volgens en collega werd er niet veel bijzonders besproken en om nu twee uur reistijd te hebben voor en uurtje overleg, leek me niet al te zinnig. Ik kon sowieso niet blijven voor het etentje er na, want ik moest weer op tijd thuis zijn voor Colin. In plaats van dat alles kon ik me nog nuttig maken voor de collegas van het HST. Thuis eerst Colin aan zijn huiswerk gezet en daarna samen met hem het tafeltje in elkaar gezet, dat we in het weekeinde gekocht hadden bij IKEA. Verder de avond lekker tuinstoel-hangen. De bank en het aquarium ga ik volgende week dinsdag met René ophalen.

DSC_4158

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.