Groeten uit Solingen

Colin en ik hadden beiden moeite met opstaan vanmorgen, maar we hebben ons toch uit bed gesleept. Omdat mijn telefoon nog steeds elders was, had ik de wekker radio van Colin geleend. Die gebruikte hij toch nog niet, omdat de plank aan zijn bed er nog niet aan zit. Die wekker begint dus al vijf minuten vooraf wat geluid te maken en licht te geven. Iedere minuut gaat dat harder en feller. Heb maar niet afgewacht tot die afging. Nadat ik Colin naar de bushalte had gebracht en bij mijn moeder was geweest, nog even naar de Action voor wat opbergdozen en handdoeken. Toen thuis verder gerommeld in afwachting van de DHL die iets af wilde leveren. Ondertussen wasjes gedraaid gevolgd door droogjes. Het pakje bleek de messenset te zijn die ik via een of andere aanbiedingen site had besteld. De boel begint langzaam naar zekere compleet te worden. Gedurende de dag kwam er ook nog een berichtje van Colin binnen via WhatsApp. Het was een foto van een tekening die hij gemaakt had. Een tank uit een of ander spelletje. Hij vindt zelf wel van niet, maar hij kan best behoorlijk tekenen inmiddels. Toen ik weg wilde gaan, zag ik dat de tv decoder rare streepjes gaf. Later kwam ik er achter dat we getroffen waren door de grote KPN internet storing. Op weg naar Annet nog drie Haarlemmermeerse Boerderijen meegepikt (“HB#23 – De Ruigenhoek“, “HB#26 – Hoop doet den landman leven” en “HB#12 – De President“). Er zijn er nu nog drie beschikbaar, inclusief de bonus. Dat gaat deze maand nog wel lukken, voor ze het archief in gaan. Toen met Annet naar een etentje geweest bij vrienden van haar. Werd ik weer in een nieuwe groep onbekenden gedompeld. De gastvrouw had zich behoorlijk uitgeloofd met een heerlijke rijsttafel voor negen personen. Colin hing tussendoor ook nog aan de lijn over de televisie die het niet deed. Uitgelegd dat er problemen waren en dat hij af moest wachten. Het was kennelijk een nogal ernstige storing. Ben benieuwd of wij er nog bij betrokken zijn geweest.

ColinTekeningTank

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.