Outlet/sale

Drukke dag van vandaag. Eerst naar de magazijnverkoop van Nelson om Hoofddorp. Vier paar schoenen gekocht voor 150 euro. Twee paar voor mij en twee paar voor Colin. Voor dat geld kun je je geen buil vallen. Daarna naar de PME outlet in de Akerpoort. Daar hadden ze een aanbieding van een broek, een overhemd en een vest. Toen bloemen gehaald voor mams, want die was vandaag jarig. Toen we de bloemen hadden, hadden we ook honger gekregen en zijn we maar weer eens naar boerderij Meerzicht gegaan voor een pannenkoek. Toen op visite geweest bij mams. Die was blij met de bloemen en de visite . Na het eten naar pathé Haarlem voor spectre. Late voorstelling van lange film, dus dat Wordt nachtwerk. Heeft Joep in ieder geval het rijk alleen voor zijn feestje.

PME-Nelson

About Peter Hofman 2223 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.