Spectre

De film duurde dus inderdaad tot één minuut over twaalf. Twee en een half uur en daarmee is Spectre de langste Bond film ooit. Het was best een goede film. Geen Bond film zoals ze er vroeger waren, maar toch een actie film vol goede stukken. Enige voorkennis van oudere Bond films was wel gewenst, anders zou je van bepaalde scenes niet veel snappen. Verder eigenlijk veel losstaande stukjes film die niet echt een compleet geheel vormden. Maar goed, toch een avond vermaak. De film bleef wel boeien van begin tot eind. Weer in Hillegom, was het feestje van Joep nog in volle gang, maar aangezien men nog uit wilde en je daar voor één uur ‘s nachts binnen moest zijn, liep het al snel leeg en voor we het wisten zaten we met z’n tweetjes. Op zich wel zo prettig. Na een korte nacht, naar Annet haar moeder geweest. Daar was ook Sam en die had wel zin om ‘s middags nog wat caches te gaan scoren. Lisanne wilde ook wel mee, dus die is Sam gaan halen en met z’n vieren zijn we op pad gegaan. Ik heb vandaag de laatste, nog beschikbare Haarlemmermeerse boerderijen (“HB#19 – Beleid met Vlijt” en “HB#18 – Margarethahoeve“) gelogd en de bonus (“HB#27 – Haarlemmermeerse Boerderijen – BONUS“). Op weg naar Hillegom nog door Nieuw Vennep gereden, omdat daar er ook nog een zou liggen. Toen we die niet konden vinden maar even online gekeken en toen bleek hij al een poos gearchiveerd te zijn. Toch de GPSr maar eens opschonen. Als troost zijn we maar een mok warme chocolademelk gaan drinken. Daar zagen we dat er nog een mystery in de buurt zou zijn en die konden we vrij makkelijk oplossen. Dus toen nog maar “Computerproblemen” opgepikt.

SpectreWhite

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.