Krabben

Vanmorgen keek ik uit het raam en zag mijn auto staan, bedekt met een laagje ijs. Dat werd dus krabben! Dat ging gelukkig sneller als gedacht dus ik was snel onderweg. Wel weer erg druk onderweg. Kon nog net voor de Schiphol tunnel afslaan naar Schiphol om via de oude dienstweg de file te omzeilen. Op de A9 stond het muurvast de andere kant op. Gezien de hoeveelheid blauw-blauw bij het klaverblad, was er toch wel een flink ongeluk gebeurd. In mijn spiegels zag ik drie rode kruizen boven de banen. Arme mensen… Aan mijn kant reed het gelukkig vlot door. Na mijn werk, bij mams voor de deur de winterbanden weer onder de auto gezet. Het is zo’n klusje wat even moet, waar je tegenop ziet, naar dat eigenlijk zo gebeurd is. Oké, ik kan twee garage kriks staan waar in in één keer een hele zijkant op kan tillen en je krijgt er vreselijk vieze handen van, maar als je dan weer klaar bent, kun je er weer een paar maanden tegen.

LancerUnderIce

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.