Bankje bedankt

Vanmorgen vroeg meteen uit bed gesprongen om naar mijn werk te gaan. Om zeven uur moest er Iets gedaan worden. Bleek dat toch niet wenselijk te zijn op dat moment, dus dat mag kennelijk weer een andere keer. Toen maar een andere spoedklus opgepakt. Aansluitend naar de firma Kropman, alwaar ik de aanhanger weer op kon halen voor de voorgenomen verhuizing van het aquarium en de bank vanavond. Het weer doet niet echt lekker mee, maar het zal eerder slechter worden dan beter, dus we zetten gewoon door. Voor alle zekerheid een flink stuk afdekzeil gekocht bij de Praxis. Bij Kropman, bleek mijn witte kentekenplaat nog op het fietsenrek te zitten, dus met een geïmproviseerd kartonnen kenteken de weg naar huis aanvaard. Hopen op weinig politie op de weg. Dat viel dus gelukkig mee en ik ben zonder bekeuringen thuis gekomen. Lekker gepeuzeld van de ovenschotel die Annet gisteren mee had genomen. Het aquarium strandde direct. Dat ding is dus niet te tillen! Samen met René lukte het niet. Toen hebben we de bank maar geprobeerd en dat ging een stuk beter. Helaas was de lift in mijn flat net vijf centimeter te kort, dus we moesten naar drie hoog via de trap. Leuk joh! Toen bleek hij ook maar net aan door de deuren naar binnen te kunnen, maar uiteindelijk stond hij dan toch op zijn plaats. Vrijdagavond poging twee voor de vissenbak. Dan komt Coen ook helpen. René heeft voor vrijdag een aanhangertje geregeld van een vriend van hem. Klein maar fijn. Groot genoeg voor het aquarium. Maar goed. Ik kan nu in ieder geval op de bank hangen in plaats van in een tuinstoel. Weer een klein stapje voorwaarts.

DSC_4159

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.