Busje komt zo

Vroeg op om de aanhanger terug te brengen naar Kropman. Toen op mijn werk zitten wachten op de bus. Vandaag hebben we een teamdag. Met de bus naar Zoetermeer voor info en workshops. Tja… Wat zal ik zeggen. Na de dag gingen we net de bus naar een “externe locatie”. Dat bleek het Feyenoord stadion zijn. Vandaar dat ze het geheim hielden natuurlijk. Daar kregen we onder andere een verslag van de Volvo ocean race door Stefan Coppers, die op de Brunel boot mee was als verslaggever. Het begon een beetje als popi-jopi verhaal, maar het werd al snel boeiend. Moraal van het verhaal was dat je helemaal moet gaan voor waar je in geloofd. Dat je een verschil kunt maken als je daar maar vast in geloofd, hoe klein dat verschil ook mag zijn. Na de toespraken toch nog even snel de tribune op om het stadion aan de binnenkant te bekijken. Ik in een voetbal stadion, ja dat is een succes, NOT. Kan me echt niet boeien. Ben ook niet onder de indruk. Het veld lijkt een grote wiet plantage door de lampen die ze boven het gras hebben hangen 🙂 De borrel en het buffet waren perfect. En de toetjes ongekend lekker. Helaas moesten we dat laatste snel naar binnen schuiven, want het was al weer tijd om naar de bus te gaan die ons terug bracht naar Amsterdam en Apeldoorn. In Amsterdam werd het een invasie naar het dichte hek, maar dat ging snel open. Thuis zat Colin op me te wachten, samen met Monique. Colin slaapt nu een paar nachtjes bij mij. Welterusten!

FeyenoordStadion

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.