Regge@^&$#^%$#Fiber

Vanmorgen Colin weer op de bus naar school gezet. Hij was gisteren ziek naar huis gekomen, maar vandaag weer genoeg opgeknapt om weer te gaan. Daarna weer doorgereden naar mijn werk. Daar valt verder weinig bijzonders over te melden. Wel de collega’s de griebels gegeven door de foto’s van het Feyenoord stadion te laten zien 🙂 Ik ben zo blij dat ik niets om voetbal geef hè. Ik zou er anders nog een trauma aan over houden. Verder na mijn werk weer een nul dag uitgevlakt met “Over de Weespertrekvaart“. Thuis ligt er een brief in de bus dat Reggefiber de afspraak voor glasvezel annuleert omdat ze niets van me gehoord zouden hebben ?!?!?!?! Ik heb gebeld voor een afspraak, die later nog eens telefonisch bevestigd, wat moet er nog meer gebeuren. Morgen maar meteen gaan bellen. Er lijkt een vloek op glasvezel in Badhoevedorp te rusten. Aan de Thomsonstraat is het ook al een ellenlange strijd met Reggefiber geweest, gaat dat hier ook zo lopen? Ik mag hopen van niet! Tot slot nog alle schoolfoto’s van Colin tot nu toe afgedrukt om mijn huis een beetje op te gaan fleuren. Wel de goede volgorde aanhouden 🙂

AlleSchoolFotos

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.