Deurkoppen

Colin naar de bushalte gebracht,  bij mams ontbeten,  tot zo ver geen probleem. Tot ik iets in de auto wilde zetten. Toen ik de deur open had gedaan en bukte om iets op te pakken, veerde de auto deur terug en ik knalde knalhard met mijn voorhoofd op de punt. Het deed zo zeer dat ik niet eens iets zei. Ik stond maar stil met mijn hoofd in mijn handen. Wat later toch nog even ingebeld op een toespraak van het management die wisten te vertellen dat er toch weer drieënveertig man uit moeten. Dit kam voornamelijk voort uit het niet meer inzetten van onze Indische vrienden en het verdwijnen van het mainframe. Ik heb de toelichtingen aangehoord en kan toch met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bedenken dat mijn afdeling niet geraakt wordt. Daarbij moet ik wel nog even bedenken dat ik eigenlijk niet eens precies weet wat momenteel mijn afdeling precies is, maar dat ter zijde. We gaan het volgende week wel beter horen neem ik aan. Colin was vroeg uit vandaag.  Om twaalf uur was hij klaar vandaag. Samen met Annet hem uit school gehaald en naar Artis geweest. Joep was ook vroeg uit school en die wilde ook wel mee, dus gezellig met z’n vieren naar Artis. Na Artis is Colin bij Annet gebleven en ben ik in de actie geweest met René en Coen in het hoek aquarium te verhuizen. Tom was ook mee gekomen en heeft ook nog hand- en spandiensten geleverd. Met z’n drieën was het ook nog een zware klus. Want het gewicht wordt wel verdeeld, maar de bak is zo groot dat je weinig ruimte overhield om er omheen te staan. Maar het is dan toch gelukt. De achterste hoek heeft nog een wat harde landing op de bodem van de aanhanger gemaakt en is daar wat stukjes glas verloren, dus alvorens de bak vol te gooien, eerst even goed controleren of hij nog goed is en anders even een reparatie plaatje er op, laten, kitten.

DSC_4174

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.