Skiles

Vandaag met Colin een eerste skiles gehad. Maakte nog deel uit van mijn verjaardagscadeau van Annet. Colin kreeg er in de aanloop naar vandaag steeds minder zin in. Die had nog de nare val herinneren van de vorige keer in zijn hoofd. Toch doorgezet en toen hij door kreeg dat het toch wel ging, kreeg hij er best wel lol in. We hadden een fijne instructeur, Ruben, die kans zag ons goed uit te leggen wat de bedoeling was. Uiteindelijk zag ik toch nog kans om te vallen. Maar ondertussen waren we wel al een paar keer van de hoge piste af geweest. Deze keer beter geleerd te remmen en te sturen. Niet geheel onbelangrijk! Ik weet nu ook dat het piza puntje inderdaad zijn beperkingen heeft en wat ik moet doen als normaal remmen niet meer werkt. Gewoon een bocht inzetten en niet meer stoppen. Dan stuur je vanzelf de berg op en remt de zwaartekracht je af. Verder een rustige middag gehouden.

snowplanet

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.