Ze bestaan echt !

Lekker uitgeslapen na de inspannende dag gisteren. Dat uurtje skiën hakte er toch wel in voor zo’n ongeoefende biels als ik. Even snel heen en weer naar Badhoevedorp om een boek te halen voor Colin. Dat waren we vrijdag vergeten. Daarna is Colin netjes aan zijn huiswerk gegaan. Ondertussen ben ik met Annet een stukje gaan wandelen door de duinen. Er lag een nieuwe cache bij de Zilk en ik moest vandaag nog een nul dag weg cachen dacht ik. Dus dat werd Ze Bestaan Echt! 02. Wie er echt bestaan? De kabouters in het kabouterdorp, vlak bij. De westerstorm getrotseerd en via een omweg het dorp gevonden. De cache lag iets buiten het dorp om de inwoners niet al te veel te storen in hun rust. Hier en daar waren wat inwoners omgewaaid (of ze lagen gewoon te slapen). Eerst de cache gescoord, wat vrij eenvoudig was. Daarna het dorp een beetje gefatsoeneerd en de barre tocht terug naar de auto weer aangegaan. Het wordt mutsen tijd want mijn oren waaiden zowat van mijn hoofd. Weer terug in Hillegom, na het eten naar King Kong gekeken, tot mijn ogen dicht begonnen te vallen. Het einde heb ik niet meer meegemaakt.

DSC_4194

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.