Zo maar

Colin had nog iets af te drukken voor school. Dus hij is met Annet meegereden naar haar werk in Nieuw Vennep. Daar hebben ze snel het verslag afgedrukt en heeft Annet hem naar school gebracht. Op mijn werk kwam Jos nog met een presentje. Zo maar. Zijn dochter dochter had het voor hem gekocht en hij dacht dat het ook wel wat voor mij was. En dat bleek 😉 Een setje opzet lensjes voor een telefoon. Met eentje kun je macro foto’s maken, met een andere groot hoek opnames en zelfs een fish-eye. Geinig. Je kunt er in ieder geval hele foute selfies mee maken. Colin was niet blij dat oma hem niet van de bus wilde halen vanwege de regen. Oma ziet niet zo best meer in het donker, dus die deed dat liever niet. Als kabouter mij nu gebeld had, was het geen probleem geweest. Ik reed onderhand rond die tijd langs de bushalte. Nou ja, dat beetje regen doet je geen kwaad. Het verpest alleen een beetje het humeur. Maar daar groeit hij ook wel overheen. Helaas gaat niet alles zoals je het wilt. Na het eten heb ik Colin bij Monique afgeleverd en wilde ik van mijn avond gaan genieten. Bij thuiskomst bleek het wel erg stil en donker. Het duurde even, maar toen zag ik een klein plasje onder het aquarium filter en realiseerde ik me dat die stil stond en dat ook het licht van het aquarium uit was. De rest van het huis deed het gewoon dus het was geen kortsluiting door de lekkage. Bij het wegschuiven van alles pullen na het neerzetten van de hoek bak, was waarschijnlijk de stroomdraad van de tijdelijke bak op spanning komen te staan en langzaam maar zeker uit het stopcontact getrokken. De boel droog gemaakt, nagekeken en snel de stekker weer in het stopcontact gedaan. Alles sprong gelukkig weer gewoon aan. Hopen dat de vissen niette lang zonder filter en verwarming hebben gezeten 🙁 Afwachten maar. En toen bankhangen.

FishEyePeter

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.