Fiescheralp

Ook vandaag weer een dagje op de geocaching kalender gevuld. Eerder had ik “De grijze dop” niet kunnen vinden, maar deze keer liep ik er zo op af. Ook het benodigde tooltje had ik mee, dus ik kom hem nog pakken ook. Zo’n uitschuifbare magneet is van tijd tot tijd best handig. Terug op het parkeer terrein de rubber vloermatten in de auto gedaan. De stoffen begonnen alweer door te slijten en dit weer in combinatie met de wandelingen, doen ze ook geen goed. Dus deze keer proberen we maar een paar stevige rubber matten. Ook gemaild met een aquarium bouwer en met een glashandel met mijn uitdaging. Gevraagd of een soort hoekdoosje van drie kleine plaatjes glas over de beschadigde hoek gekit, ene oplossing zou zijn. De glashandel ziet het wel zitten en kan zo een paar van die plaatjes snijden voor me. Van de aquariumbouwer heb ik nog niets gehoord. En terwijl ik dit typ, krijg ik antwoord. Ook die ziet geen probleem en kan de plaatjes zo voor me snijden als ik langs kom. Ook nog even een blik op de webcam van Fiesch geworpen. En waar die anderhalve week geleden nog een zonnige groene weide toonde, is het inmiddels toch een heus wintersport gebied aan het worden.

Fiescheralp

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.