Veni, Vidi, Foetsie

Vanmorgen nog even naar mijn werk gegaan. Met name om mijn laptop te halen, want vanmiddag werkte ik thuis. Ze kwamen namelijk glasvezel aanleggen! Ze waren lekker vroeg. Ik was net thuis toen ze al voor de deur stonden. Nou dat was een gevalletje uit Asterix “Veni, Vidi, Foetsie”, want hoewel mij, na mijn uitdrukkelijke vraag, verzekerd was dat alleen de onderburen thuis moesten zijn, bleken dus ook de buren daaronder en de buren daaronder thuis te moeten zijn. Mijn kabeltje lag kennelijk nog in de kruipruimte onder de flat. Meteen maar gebeld voor een principe afspraak voor een nieuwe poging. Woensdag 13 januari kan al… De rest van de middag nog maar thuis gewerkt en toen nog haast maken om naar Only Friends te gaan. Ik moet nu twee keer zo ver rijden als normaal vanaf mijn werk. Dus later dan normaal aangekomen. Bleek ik me voor niets gehaast te hebben… Vanwege het sinterklaasfeest in het clubhuis waren er geen sporten. heel even wezen kijken en toen besloten om maar even naar het strand te rijden om van de storm te genieten. Dat bleek echter ook nog ene uitdaging. Ieder stukje snelweg stond vast. Files hier, files daar. Ongeluk hier, ongeluk daar. Uiteindelijk op het strand aangeland. Donker, storm, kort stand vanwege hoog water, eigenlijk niet echt veel aan. Dus op naar huis. Colin kwam iets later, gebracht door Monique. Hij had geen huiswerk te doen, dus hij kon mij lekker gaan martelen. Toen heeft hij nog wat georigamid. Een soort wiel, dat je in kon schuiven tot een ster. Die had hij van Bram geleerd en op een youtube videootje had hij nog een origami boemerang gezien, die we samen nog gemaakt hebben. En het werkte ook nog!

AsterixIJzerenSchild

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.