IAAS Special

Voorzichtig aan Colin gevraagd of hij misschien nog een keer zin had om te gaan skiën bij SnowPlanet. Ik moet hem toch een beetje enthousiast zien te krijgen voor de wintersport. Een week sneeuwballen gooien is leuk, maar af en toe een heuveltje af glijden lijkt me dan toch leuker. En als hij er dan hier een beetje lol in krijgt, staat hij misschien ook wat meer open voor lesjes in Fiesch. En tot mijn vreugde, leek het hem wel wat. Maar dan het liefste met Ruben, want die was zo aardig. En een vriend van Joep natuurlijk… Dus gebeld voor de twaalfde december. Grapte de receptioniste nog of het om twaalf uur moest. Doorverbonden met de skischool, bleek Ruben inderdaad nog beschikbaar te zijn die dag… Om… Jawel… twaalf uur. Dus dat wordt skiles op 12/12 om 12 uur 🙂 De hele ochtend met Tonny bezig geweest om uit te zoeken waarom zijn grafieken leeg waren en de mijne vol. Uiteindelijk hebben we het gevonden, Dat is het goede nieuws, Het minder goede nieuws was dat hij een heleboel configuraties aan moet passen, maar dat had hij er wel voor over. Toen nog een werkoverleg op hele kleine schaal. “IAAS Special” werd bij de manager geroepen. Dat waren Jos, Marco en ik… Het bleek mee te vallen en een soort inventarisatie hoe wij de nabije toekomst zagen in verhouding tot onze collega’s in Apeldoorn en in Beek. We lijken weer te gaan vergaderen in Eindhoven! Na mijn werk even snel wat boodschappen gedaan en een dagje van de cache kalender afgepoetst met “Youri 1 ste“. Die had ik gisteren al stiekem gezocht en gevonden, dus daar liep ik nu zonder GPSr, zo naar toe. Even snel mijn naam in het logboek pennen en naar mams. Thuis nog heel even een blik geworpen op Fiescheralp by evening ->

FiescheralpInDeAvond

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.