In de war

Sinterklaas was in de war. Er kwam een zwarte piet langs die het niet helemaal meer snapte. Hij was niet goed geïnstrueerd. Hij moest bij Colin wezen, maar hij had twee adressen gekregen. Het ene adres was niemand thuis, dus kwam hij op het andere adres bij mij uit. Warrig verhaal over weggelopen poppetjes en zo. Snapte er niets van. Maar hij legde een set pijlen op de grond neer, verdween in Colin zijn kamer en zoefde weer weg. Toen ik later met Colin thuis kwam, ging die de pijlen volgen en kwam uiteindelijk in zijn bed uit, waar krokodillio met een papiertje op zijn neus op het dekbed lag. Op het papiertje stond “Grrrrrrrr…” ?!?!?!?!? Weet niet wat die piet allemaal in zijn hoofd had, maar het was niet helder. Maar goed, onder K, vond Colin een grote ingepakte doos. Toen hij die uitgepakt had, zat daar een zo goed als lege doos met Skylanders in. Ten minste… Skylanders volgens het opschrift, want zoals ik al zei, zo goed als leeg. Piet had er wel een briefje opgedaan dat de rest weg was gelopen naar mama en de oma’s. Daar had hij het dus over. Bij oma Tiny was het spel zelf gebracht en Bowser had zich verstopt. Na het eten, Colin naar Monique gebracht en zelf naar Hillegom gereden. Weekend!

SinterklaasSkylanders

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.