Wegenwacht

De dag begon lekker rustig. Tot Colin aan de lijn hing. Hij was een beetje teleurgesteld omdat de zwarte piet in zijn verwarring het verkeerde spel gebracht had. In plaats van het normale Skylanders spel, was het de racing uitvoering, een soort mariokart met de Skylanders figuurtjes. En dat was niet precies wat Colin bedoeld had. We hadden gewoon niet goed genoeg gekeken. Colin vroeg of hij mocht proberen het spel te ruilen. Monique wilde toch nog richting Akerpoort, dus dat konden ze meteen proberen. Ik had de bon ergens thuis liggen dus had er een hard hoofd in, maar wat later belde hij weer dat het gelukt was en dat ze nog geld over hadden ook. Of hij nog extra Skylanders mocht kopen van de rest. Tuurlijk jongen. Uiteindelijk is hij dan toch met het goede spel thuis gekomen. Inmiddels werden we gebeld door Timo, die zich afvroeg of hij nog naar de dichtstbijzijnde benzinepomp kon rijden met de lege voor band die ze met de Mazda hadden. Die was wel erg plat al, dus heb geadviseerde dat maar niet te doen. Ze gingen de reserveband wel omhangen. Wat later weer een belletje hoe ze de bouten precies los kregen, want daar leek geen beweging in te zitten. Toen zijn we er maar naar toe gereden om ze uit de brand te helpen. Vanaf daar, doorgereden naar de Decathlon om spullen in te slaan voor de wintersport. In ieder geval wat thermische onderkleding en een helm. Als sneeuwbril gebruik ik gewoon een van mijn zonnebrillen met geel glas. Vervolgen smet z’n allen gourmetten en de dag zat er weer op.

DSC_4217

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.