Gefeliciteerd Annet

Colin vanmorgen weer naar de bus gebracht. Wordt een vast ochtend ritueel. Gedag zeggen en door naar mijn werk. Gaat prima zo en is best gezellig! Op mijn werk begon dag twee van de cursus “Centerity“. Nu begin ik te snappen wat we aldoor doen vanuit de werkinstructies. Ergens in de ochtend zijn we dan losgekomen van de buren. De betonnen loopbrug die ons gebouw met de buren verbond is verbroken. En we vielen niet eens om 🙂 Halverwege de dag even een nieuwe laptop besteld voor mijn moeder. De normale computer is ingestort. En die stond ook vast in de slaapkamer. Met een laptop kan ze kiezen waar ze gaat zitten. Na mijn werk even naar Coolblue gereden. Op advies van hun, geparkeerd aan De Boelelaan. Dat zou een stuk schelen aan parkeergeld en was op loopafstand. Toen snel naar mams. Colin was boven aan het spelen en ik kon even de nieuwe laptop installeren. Het was een Asus R516LB-XX116T geworden. Wat een mooi ding! Super licht. Super plat. Super snel. Ben bijna jaloers! Toen met Colin naar Hillegom. Annet is vandaag jarig en ze had bevraagd of we kwamen eten. Morgen viert ze het echt, maar vanavond gegeten in kleine kring. Haar moeder en Joep waren er buiten Colin en mij. Morgen gaat Colin spelen in het Mini Lente Feest van Kaj Munk. Ben benieuwd! Vandaag heeft hij in ieder geval twee dopper’s besteld. De opbrengst gaat naar serious requests 2015. De school gaat zijn eigen glazen huis organiseren.

KajMunkMLF2014

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.