MLF

Vanmorgen nogal brak wakker geworden. Een dag waarop ik er geen in heb. Colin naar de bus gebracht. Toen naar mijn moeder. Verder gegaan met het installeren van de laptop. De nieuwe printer vanuit afgehaald en op wifi gezet. Die kan nu daar gezet worden waar hij niet in de weg staat. Verder beetje boodschappen gedaan en omdat ik toch in de buurt was, even bij Richard Bakker wezen buurten. Toen naar huis om mijn spullen te halen voor het weekend. Eerst naar het Kaj Munk, voor het Mini Lentefeest. Mams was te ziek om mee te gaan. Een zit van twee uur was even te veel voor haar. Annet kreeg eters ter ere van haar verjaardag gisteren, dus die kon ook niet. Dus gewoon in mijn eentje. De aanvang werd nog even uitgesteld omdat ze het glazen huis ergens overheen moesten hijsen. En zolang mochten we de aula niet in. Drie kwartier te laat begon de voorstellen dan toch. En het bleek de moeite van het wachten waard! Het was een erg leuke voorstelling. Door de late start zou de pauze wel erg kort worden, dus de tweede voorstelling is een half uurtje opgeschoven. Snel naar Badhoevedorp om bij oma even een tosti te scoren voor het al weer tijd was om met mama weer naar school te gaan voor de tweede voorstelling. Ondertussen ben ik vast naar Annet gegaan, die dus vanavond haar verjaardag vierde. Om tien uur weg gaan om je zoontje uit school te halen, klinkt wel vreemd, naar dat was wat het was. Bij school nog lang moeten wachten. Bijna iedereen was al weg maar Colin moest nog komen. Haast kennen ze niet 🙁 Morgen moeten we toch in ieder geval nog een uurtje skiën.

Laborant 1

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.