Skiles 2

Aangezien het gisterenavond nogal laat geworden was, viel het opstaan niet mee. Colin klaagde over de planning, omdat hij eigenlijk liever in zijn bed lag dan dat hij naar skiles moest. Ik heb hem toch kunnen bewegen om in actie te komen. Met frisse tegenzin ging Colin mee naar SnowPlanet. Onderweg nog even het volgende slechte nieuws gebracht dat Ruben verhinderd was. Dat hoorde ik vanmorgen op de voicemail. Ze hadden een ander ingeschakeld, Esmee, of dat een probleem was. Nog even gebeld dat dat wel in orde was. Jammer maar helaas. Esmee bleek gelukkig net zo relaxed te zijn als Ruben en al snel stonden we zelfs boven aan de grote afdaling. Ik heb toch nog kans gezien om twee keer te vallen, maar ik begin toch ook wel enige controle te ervaren. Het uurtje was al weer snel om en de laatste vijf minuten heb ik Colin maar even stoom af laten blazen in eens sneeuwballen gevecht. Voor zover we die daar konden maken. We het werd meer een ijzig sneeuw vlokken gevecht. Maar dat mocht de pret niet drukken. Als beloning voor ons zelf zijn we naar boerderij Meerzicht gereden voor warme chocolademelk met slagroom en een pannenkoek. Vervolgens nog naar de Decathlon voor een helm en een sneeuwbril voor Colin. En toen was de dag al aardig aan zijn einde gekomen. Gyros gegeten en verder weinig activiteiten ontplooid. Iedereen was een beetje uitgeblust. Morgen maar weer fris op!

SkiCrash

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.