Gefeliciteerd Tom

Vanmorgen weer lekker uitgeslapen. Na een kort ontbijt even met Annet gewandeld bij de duinwachters. Colin had zich lekker in zijn bed genesteld met tablet en telefoon en bleef liever lekker warm liggen. Na de wandeling in de actie om naar Tom zijn verjaardag te gaan. Door voor nog, als beloofd, lang de MediaMarkt in Cruquius om te kijken of ze daar wel een Hammer Slam Bowser los verkochten, maar helaas ook daar niet. Volgens de verkoper was die Bowser alleen in het racing pack te koop. Niet helemaal waar, want op eBay zijn ze los terug te vinden, maar dan wel zo duur dat je net zo goed het racing pack kan kopen. Dan heb je èn Bowser èn een compleet extra spel. We houden het wel even een poosje in de gaten. Tom was inmiddels al weer achttien jaar geworden! En had direct gebruik gemaakt van de situatie door zelf bier te gaan halen voor de visite. Kon hij meteen zijn i.d. te voorschijn toveren toen daar om gevraagd werd 🙂 De dag verder afgesloten met Chinees en The Green Mile.

CrossTom

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.