Teamfoto

Vandaag zat er een verrassing in de elektronische postbus. De team-foto die laatst op de team-dag in die badkuip gemaakt gemaakt was. Na het werk nog maar eens langs de Toys XL om zeker te weten dat ook hier Bowser niet hing. Bleek de 3DS racing versie afgeprijsd te zijn. Die hele set was nu goedkoper dan de eBay Bowsers. Nu wordt het toch bijna aanlokkelijk om de hele set inderdaad maar te kopen. Jammer genoeg was junior in een dusdanig dwarse bui dat alle zin om hem een plezier te doen weg-ge-ebt is. Hij schijnt maar niet te snappen dat huiswerk belangrijk is. Ook heeft hij een hele eigen manier van het interpreteren van gestelde vragen en het formuleren van antwoorden. Je vraagt iets, maar je krijgt antwoord op een andere vraag. Een die je niet gesteld had. Maar het lijkt net of het antwoord toch voor jouw vraag bedoelt was. Had hij ook nog eens niet al zijn spullen ingepakt voor het weekeinde, dus ik kon nog even de helft van zijn schoolspullen achter zijn kont aanbrengen. Toen was ik het toch wel even helemaal zat 🙁

Team-Hosting

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.