May the force be with you

Vanmorgen bleek de NAS nog steeds aan het herbouwen te zijn. Ik heb er geen last van, maar het duurt best wel even zeg. Snelle rekensom wees uit dat het rond half twee vanmiddag klaar zou zijn. In de pauze nog even naar de Praxis geweest voor kerstverlichting voor in de ramen. De halve flat heeft een of andere soort lampjes, dus daar doe ik maar mee mee. Na de pauze was mijn NAS klaar met repareren en werkte hij weer als vanouds. De rest van de dag bezig geweest me het ophalen van pagina’s van de netco wiki server. Dat duurde soms een kwartier per pagina. Niet echt lekker soepel en dat schoot dus ook echt niet op ook. Verder de hele dag de live stream van het Kaj Munk glazen huis op gehad. Best leuk hoe ze het doen. Ze blijken dit dus samen met meerradio te doen en zelfs op die frequenties ook echt uit te zenden! Na het werk nog even naar de Decathlon geweest voor een reserve setje handschoenen voor mij en voor Colin. Beter mee verlegen dan om verlegen denk ik dan maar. Daar voor de deur stond een stand van HP met een Imperial Stormtrooper uit Star Wars er naast. Even om mijn beurt gewacht voor een selfie 🙂 Moest er toch aar van komen. Toen snel naar Only Friends voor de laatste duikdag van het jaar. Het was redelijk rustig. Best wel weer veel afwezigen zonder afzeggen. Beetje jammer dat men niet even de moeite neemt hij kind af te melden. Maar goed, weer thuis nog even met Colin gesproken over de huiswerk rel van afgelopen maandag. Daar lijken we het over eens, dus wel zullen zien.

ImperialWarrior

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.