The force awakens

Vanmorgen bleek internet er mee opgehouden te zijn. Diverse hardware gereset, zonder resultaat. De televisie deed het nog, dus het probleem lag waarschijnlijk niet in de verbinding zelf. Colin naar de nieuwe bushalte gebracht, want de dienstregeling is aangepast. Ze gaan niet meer door het hele dorp, maar zo snel mogelijk er in en er weer uit. Op mijn werk maar de helpdesk van xs4all gebeld en er bleek inderdaad een landelijke storing te zijn. Ergens was een bras uitgevallen. Volgens de helpdesk zou het snel opgelost zijn. En verdomd; even later zag in mijn server thuis weer. Het kippenhok was erger dan ooit, mijn hoofdpijn liep langzaam op en tegen half twaalf heb ik de handdoek in de ring gegooid. Geen zin om de hele dag nog te stressen en dan helemaal gestrest op vakantie te moeten. Dus maar een middagje vrij genomen. Er was nog plek in pathé Arena voor Star Wars epsiode VII, dus daar ben ik maar neergestreken. “The force awakens“is een goede film met wel een hoog deja-vu gehalte. Sommige mensen schijnen er niets van te snappen omdat ze de vorige films niet gezien hebben, maar ik vond hem juist heel erg veel weg te hebben van “A new hope“. Simpel persoon komt in de strijd van grootmachten terecht door een robotje dat gegevens in zich heeft. Gaat de strijd aan, sluit zich aan bij de goedzakken en gaat vechten met de grote boze wolf. En blijkt dan nog “the force” in zich te hebben ook. Maar alles bij elkaar een goede film. Na de wintersport, met Colin naar de IMAX versie. Morgen heeft Colin een makkelijke dag. Hij hoeft pas om negen uur op school te zijn en ze gaan dan film kijken. Daarvoor moest hij nog cake pops maken. Dat was wel weer een uitdaging, maar met vereende krachten en oma, kwamen we een heel eind. May the force be with us! De rest van de avond bezig geweest op de DVD’s van Episodes I t/m VI te rippen en op internet gekeken naar diverse videootjes van BB-8.

StarWarsVIIin3D

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.