15.733 Euro!

Dat is wat ze met het glazen huis op het Kaj Munk College hebben binnengehaald! Colin had een lekker ochtendje film op school. Om twaalf uur was ik op school om hem op te halen. Nog op tijd om het einde van het glazen huis mee te maken. De vier jongens kwamen om kwart over twaalf naar buiten en hadden toen 15.733 euro bij elkaar gedraaid. Ze gingen vervolgens direct door maar Heerlen, waar het officiële glazen huis staat. Thuis met Colin de spullen ingepakt voor de wintersport vakantie. Toen naar mijn moeder om wat te eten en gedag te zeggen. Monique gedag gezegd en richting Hillegom. Op de radio hoorden we op 3FM ondertussen de mannen van Kaj Munk hun geld brengen. Na drie dagen op MeerRadio gedraaid te hebben, waren ze nu dan op 3FM te horen. Een korte tussenstop in Cruquius voor BB-8 (niet vragen) en de bus ingepakt. Alles staat nu klaar voor vertrek morgenochtend. Alleen het bed van Colin morgen inklappen en inpakken.

KajMunk15733Euro

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.