Op weg

Vanmorgen ging de wekker om half vier. Ik voelde me nog te ziek om in beweging te komen. Maar op zeker moment moest ik toch in actie komen. Gedoucht eitjes gebakken voor Colin en nog wat laatste spullen in de auto gepakt. Timo ging de eerste etappe rijden. Rond half vijf gingen we op weg. 06:45 kreuz Oberhausen West. Alles gaat zijn gangetje. Na twee en een half uur rijden even plaspauze en wissel van bestuurder. Joep reed het volgende stuk. Zo reed ieder ongeveer twee en een half uur. Ik had de laatste etappe in Zwitserland. Had ik ook een stukje auto trein. Dat blijkt niet veel meer te zijn dan een huifkar op rails, maar het scheelt een flinke omweg om de berg heen. Wel streng verboden uit de auto te stappen. Na een minuut of twintig waren we de berg door en konden verder. De sneeuw valt geloof ik een beetje tegen. Veel pistes zijn nog dicht, maar daar heb ik gelukkig geen voorkennis van, dus voor mij ziet het er allemaal prima uit. Bij het skigebied ziet het er nog steeds wit uit, dus… Het huisje was snel gevonden en de beheerder ook. Voor Colin hebben we een mooi plekje gevonden om zijn logeerbed te plaatsen. Hij is er helemaal blij mee. Alle spullen een beetje een plek gegeven en vast een eerste tafeltennis toernooi gedraaid. Voor de avond hebben we chicken tonight gegeten. Morgen op naar de pistes!
image

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.