Skiles

Na het gestuntel gisteren, nu dan echt les. We zitten in een klasje met nog wat Nederlanders en een Zwitserse. Je zou denken dat die eerder kunnen skiën dan lopen, maar toch. Wachtend op het begin van de les, vast de cache gevonden die achter de skischool lag. We hadden geen pen mee, dus morgen maar loggen voor het echie. De les was zeer intensief. Je staat ook meteen drie uur achter elkaar op de ski’s. Na twee uur ben je zo moe dat eigenlijk niets meer lukt. Als lunch een echte hamburger eggishorn genomen. Die schijnt zo te heten omdat hij net zo hoog is. Het was in ieder geval een flinke hap. Colin en ik waren het best wel een beetje zat en zouden naar het dak terug gaan. Joep zag de berg inmiddels in de wolken hangen en ging ook maar mee. Timo wilde nog wat rommelen op de oefen piste. In het dal even naar de souvenir winkel en daarna terug naar het huisje. Inmiddels was het toch al niet vroeg meer. De bus had een uur pauze, dus we moesten nog even wachten. Joep ging wandelen. Tot om de hoek dan, daar had hij een lift gescoord. Annet ging ook lopen. Timo, die ook was afgezakt, Colin en ik lieten ons ophalen door Joep, die inmiddels al bij het huisje was gekomen. Rest van de dag uitgerust, video gekeken, en nog een spelletje dalmuti gespeeld. Morgen weer een dag. Les twee! Oh ja en die cache loggen.

PANO_20151221_141948[1]

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.