Skiles 2

Vanmorgen een bus later kunnen nemen. Alles was al geregeld. Dus relaxed met de gondel naar het skigebied. De spullen opgehaald en naar de skischool. Daar eerst even mijn naam in het logboekje van “Kühboden” gezet. Verder bleek dat we niet met het sleepliftje schenen te mogen of zo. Maar onze instructeur had daar een soort van maling aan leek het, want we gingen toch eerst nog een paar keer langs die weg. Snel gingen we dan toch naar de sleeplift van de oefen piste. Colin was het al snel zat en moe en geen zin. Ik heb het maar een beetje op zijn beloop gelaten. Tot het einde van de les. We zouden via een andere route terug gaan naar de skischool, maar die route was dus nieuw voor ons en maakte deel uit van het echte parcours. Ik kreeg het al benauwd. Te hoog en te stijl naar mijn zin. Colin wilde ook liever niet en ik stond al op het punt om via de oefenpiste terug te gaan, maar Het aanhoudende gemiep van Colin deed me besluiten toch de nieuwe route te nemen. Hij zal toch een keer moeten leren door te zetten. Ik sta daar ten slotte ook mijn hoogtevrees weg te stoppen. Mokkend is hij achter me aan gekomen. Uiteraard was hij vervolgens boos op me en praatte niet meer tegen me. Met lunch heeft hij, nog mokkend, een bord patat met me gedeeld en de halve liter apfelsaft deed zijn humeur ook wel goed. Toen de vraag kwam wat we verder zouden gaan doen, verraste hij iedereen door nog te willen skiën. Van de oefenpiste! Ehhhhh, watteeee? Dus nog een paar keer op eigen houtje van de piste af. Ik ben op een gegeven moment afgehaakt, omdat mijn knieën zeer begonnen te doen. Maar Colin ging nog een paar keer met Annet de helling af. Zelfs uitleggen hoe hij geleerd had de afdaling te doen. Hij blijft me verbazen! In het huisje nog even gekeken naar fast and furious 7. Daarna pannenkoeken en wederom een potje dalmuti. Tot morgen!
image

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.