Stoeltjeslift * NOT *

Vandaag les vier. Direct naar de oefenpiste en een paar keer maar beneden. Deze keer moesten we om onze eigen stokken heen slalommen. Toen kwam het gevreesde voorstel om met de stoeltjeslift omhoog te gaan naar de bovenkant van de piste. Colin zag het niet zitten en ik ook niet. Die start is wel heel erg hoog 🙁 De rest wilde wel, maar Stephan hield zich aan het tempo van de langzaamste, dus bleven we op de oefenpiste en het lage deel van de gewone piste. Colin en ik hebben tien besloten de les iets eerder uit te gaan, zodat de rest toch een keer met de stoeltjeslift naar boven kon. Stephan was het er geloof ik niet helemaal mee eens, maar ik heb hem verzekerd dat het geen probleem was. Morgen hebben wij nog een dag. Annet Joep en Timo kwamen naar Kühboden waar we nog even gegeten hebben. Daarna zijn Colin, Annet en ik nog even Eggishorn op geweest voor de earth cache aldaar: “Der Grosse Aletschgletscher – Ein Titan“. ‘s middags nog een paar keer van de hellingen afgeskied en toen, helemaal gesloopt, weer naar het huisje. Roerbak gegeten, Jurassic World gekeken en weer naar bed. Morgen laatste dag skieen. Overmorgen weer op weg maar Nederland.
image

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.