Huiswaarts

Vanmorgen vroeg op. De wekker ging al om vier uur. Even na vijf uur waren we klaar om te vertrekken. Het eerste stuk reed Joep. Om kwart over zes stonden we op de auto trein. Joep eindigde zijn stint in dichte mist. Na het plassen zag ik nog een groen kistje op de GPSr staan en samen met Timo vast die kant op gelopen. “Rastplatz eggberg” was weer een soortgelijk hek als op de heenreis. We vonden de cache beiden. Paaltje, dop, buisje er aan. Snel gelogd en de auto weer in. Het was best wel koud, zeg maar. Annet zat inmiddels achter het stuur voor de tweede stint. De mist trok al snel weg en het werd ook snel lichter en warmer. Niet veel later reden we Duitsland in. Annet was het zat en ik begon aan mijn stukje. Tijdens een pit stop hebben we nog een cache mee kunnen pikken. Timo vond ““NDW-Hallo Klaus” het eerste en wees hem maar aan toen ik er voor de tweede keer overheen keek. Bij de volgende wissel even “snel” iets gegeten. We waren net de file uit, maar stonden toen bij de BK in de file. En jawel, na de late lunch sloot Timo weer achter aan de file. Met flink wat vertraging aangekomen. Meteen even langs mijn moeder om gedag te zeggen. Toen door naar Hillegom, de bus leeg getrokken. Joep en Timo hebben de bus terug gebracht naar de verhuur en zijn door gereden naar hun vader. Nic had ons uitgenodigd voor het eten na de reis. Na een heerlijk diner zaten we toch on te storten en zijn we naar bed gegaan.

SkipassenColinPeter

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.