Aan de wilgen?

Zo…  Het grootste deel van de spullen is wel opgeruimd. Maar nu… Hangen we de helmen aan de wilgen? Ik begrijp dat hier en daar de indruk is gewekt dat ik er niet veel aan vond en dat skiën niets voor mij was.Maar: ik vond het heel erg leuk. Je bent ook in een hele mooie omgeving. Het skiën op zich hadden we vrij aardig onder controle. Na het terug zien van de GoPro filmpjes van Timo begin ik toch te geloven dat het beter ging dan ik zelf dacht. Echter… Die dieptes maakten me zo bang. Het is niet echt hoogtevrees, want de hoogte op zich is geen probleem, maar dat gat waar ik in kijk, verlamd me. Daar moet ik overheen zien te komen. Terugkijken met Colin vond die dat we te veel en te lang les hadden. Achteraf gezien denk ik dat hij gelijk heeft. Met drie dagen waren we ook op dit niveau gekomen. En het verder zelf oefenen had dan misschien zelfs nog meer resultaat opgeleverd. We zijn het er over eens nog een keer naar SnowPlanet te gaan om te zien hoe we die baan nu ervaren. Of we daar nu vol vertrouwen, soepel af zoeven, of dat we daar nog steeds op stuntelen.

DSC_4522

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.