Bowlen

Vanmorgen weer eens uitgeslapen. Na het ontbijt even naar Astrid om de geleende skibroek terug te brengen. Bakkie gedaan en even de vakantie doorgenomen. Daarna door naar mijn huis om de was uit de machine in de droger te kiepen en een nieuwe was aan te zetten. In de middag de voorbereidingen voor het avondeten gedaan, zodat we na het bowlen, direct aan konden vallen. Daarna dus met z’n allen bowlen in Sassenheim. Op baan 1: Annet, Colin, Joep en ik. Op baan 2: Luke, Danique, Sam, Lisanne en Timo. Ik heb toch nog een prima derde plaats gehaald op baan 1. In Hillegom aan de wraps met aansluitend een potje “take five” en “saboteur” ent oen was het al weer tijd om naar mijn eigen huis te gaan.

DSC_4526

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.