De klokkenluider van de notre dame

Vandaag naar het Zonnehuis in Amsterdam Noord voor de voorstelling “de klokkenluider van de notre dame“. Theater… Dat is weer eens iets anders. Het was een leuke voorstelling, goed gespeeld en gedanst en gezongen. Ook Colin vond het erg leuk. Alleen de stoeltjes waren wat minder, maar die pasten wel erg bij het karakter van het theater. Daar kwamen we ook nog een collega van Annet tegen die daar in de buurt was opgegroeid en vertelde dat het altijd zo’n theater/buurthuis was geweest. Van buiten leek het een beetje een oude school, naar dat was het dus nooit geweest. Erg leuk dus. Een planning liep een beetje in het honderd, omdat de voorstelling eerder afgelopen was dan verwacht. Dus naar huis om wat te eten en Madagascar 2 te kijken. Daarna het cadeau voor Monique opgehaald bij mams. Vervolgens Annet afgezet bij de roeivereniging aan de weesperzijde naast de berlagebrug. Die ging met de vereniging roeien bij het Amsterdam Light Festival. Toen naar Uithoorn om het cadeau voor Monique te brengen. Ze was best wel blij verrast met de kaarsen standaard die we in Zwitserland gekocht hadden. Schot in de roos denk ik. Tot slot weer naar huis en Madagascar 3 bekeken.

OpusOneKlokkenluider

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.