Gelukkig nieuwjaar!

Oké, simpele titel, maar voor vandaag hoef ik niets ingewikkelders te verzinnen denk ik. Vanmorgen eerst naar de moeder van Annet geweest, waar we een groot deel van de rest van de familie hebben gezien. Daarna, naar tante Lia en ome Chris geweest. Dat werd een keer tijd, want ik had onder andere beide verjaardagen ook al gemist. Mams nog even opgehaald, zodat die zelf niet hoefde te rijden en gezellig op visite geweest. ‘s avonds toch naar het Amsterdam light festival geweest. Timo had ook zin om mee te gaan. De auto bij lijn 2 geparkeerd en naar het koningsplein gegaan en van daar de herengracht afgelopen. Verder langs de kleine komedie, de stopera en de hermitage. Door de hortus heen en richting nemo. Daarvandaan naar het centraal station gelopen om weer op lijn 2 te stappen. Toch nog een stukje damrak gelopen, bij de Febo een kroketje gehaald en bij het spui de tram weer gepakt. Het light festival leek me dit jaar minder uitbundig. Mooie dingen gezien, maar volgens mij was er veel minder dan vorig jaar. Veel plekken gezien waar nu niets te zien was,maar vorig jaar wel. Maar wat er te zien was was wel erg fraai. We hebben een mooie avond gevuld en waren net voor twaalf uur weer in huis. Foto volgt. Truste!

DSC_4754

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.