Stelling sprongetje

Vanmorgen wakker geworden na een rustige standby nacht. Er was gelukkig niet gebeld en na het overdragen van de dienst aan Emiel, kon de dag beginnen. Het plan om de stelling van Amsterdam verder te wandelen kreeg een beetje andere wending. De volgende etappe is redelijk lang en lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Ik had geen fietsenrek mee, dus het plan werd veranderd. We lopen gewoon een ander stukje. Ik wilde al tijden graag de brug over de A4 lopen en de twee Heracross caches die daar liggen meepikken. Dus met de auto naar hoofddorp. De wandeling ging grotendeels langs de geniedijk door Hoofddorp. De opgepikte caches waren “Geniedijk 1“, “Kunst met de grote K? – Hoorn en Wandelend mens“, “HU 15-09a : Caze” en “HU 15-09b : Mat“. De route was op zich een aardige uitdaging. In het boekje stond al een nieuwe route uitgestippeld en die bleek inmiddels klaar te zijn en de actuele te zijn. Dus we liepen inderdaad over de nieuwe brug over de A4. Daardoor klopte er niet veel meer van de rest van de wandeling, maar kwamen we wel uit op de alternatieve route die je kunt lopen als het voet veer niet vaart. Dus maar doorgewandeld en meteen een korte derde etappe er achter aan gedaan, zodat we de volgende keer weer gewoon op een startpunt kunnen beginnen. Oké, het scheelt één bushalte, maar die nemen we er dan wel bij. Lees meer op/via de SP09SVA pagina. Verder mentaal voorbereid op de aanvang van de werkweek na twee weken vakantie. Pfff, de wintersport lijkt al weer zo ver weg…

DSC_4810

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.