eyemeks!

Gisteren in ieder geval een principe afspraak kunnen maken met de aller-onderste buren voor de aanleg van glasvezel. Uiteindelijk bleek namelijk toch iedereen onder mij thuis te moeten zijn. Helaas is één hoog nu zes weken in Australië, maar de onderste buurvrouw ziet wel eens iemand langs komen die die woning in de gaten houdt. Hopen dat we die voor volgende week nog te pakken kunnen krijgen. In de pauze met z’n allen door de IKEA gelopen. Daar wist ik helaas niet welke soort lamp er in de badkamer defect was, dus ik kon niet meteen een vervangende LED versie kopen. Die defecte moet ik maar gewoon in mijn tas stoppen, zodat ik die bij de hand heb. Dat doet me er meteen aan denken dat ik nog een boel lampen nodig heb in mijn huis… Op de plafond-sikorski met licht na, hangen er losse peertjes of nog niets… Cor belde nog dat de knipafspraak van morgenmiddag afgebeld had en of ik toch niet wilde komen. Dat komt wel beter uit, dus dat heb ik maar meteen afgesproken. Verder druk aan het afstemmen hoe we de vrijdagavond in gaan vullen. Star Wars epsiode VII: The force awakens staat op het programma. Oké, ik had hem al gezien, maar we gaan nu de IMAX uitvoering bekijken. Schijnt heel erg de moeite waard te zijn. Na het werk nog even snel boodschappen gedaan. Ik heb heel dapper de neiging onderdrukt om gewoon maar naar de Burger King te gaan. Dat doe ik op dagen van Only Friends vaker. Maar ach, het is daar nog vakantie, dus kan ik gewoon goed voor mezelf zorgen. Het werd heel degelijk aardappelen, snijboontjes en kipschnitzel. In tegenstelling tot de bloemkool laatst, had ik nu wel alles ongeveer tegelijk klaar. Verder een beetje opgeruimd en op de bank hangen in afwachting van Colin en van Annet. Colin blijft weer een paar dagen bij mij en Annet moet morgen in Slotervaart zijn, dus die kan dan morgen uitslapen en hiervandaan gaan. Verder de site van Chananja weer gerepareerd. Die loopt ook vaak tegen update problemen aan. Ik ook, maar ik weet direct hoe ik het weer recht moet trekken. Van Chananja krijg ik dan weer een noodkreet. Deze keer bleek een thema, na een update, compleet verdwenen te zijn. Na herinstallatie en reactivering, bleek het gewoon weer te werken. Zelfs de hele configuratie leek gewoon nog goed te staan.

DSC_4856

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.